Foredrag og kurser

Virksomheder, undervisningssteder, foreninger, biblioteker mv. kan bestille foredrag og korte kurser om den 3. alder.

Både kurser og foredrag tilpasses efter aftale til den enkelte opgave, kontakt mig og hør nærmere om pris og rammer.

Her er eksempler på afholdte foredrag:

Luk op for den 3. alder
Foredraget henvender sig til mænd og kvinder i eller på vej til den 3. alder samt til personer med relationer til denne gruppe.

Formået med foredraget er, at tilhørerne i en underholdende form får inspiration, viden og værktøjer til øget livskvalitet.

Indholdet i foredraget er viden fra forskning og litteratur om den 3. alder, positiv psykologi og coaching suppleret med mine egne erfaringer og observationer.

Ensomhed, myter og fakta
Formålet med foredraget er at aflive myter og nuancere forståelsen af ensomhed og udbrede kendskab til årsager, udbredelse, problemstillinger og afhjælpning af ensomhed.

Indholdet er baseret på fakta om ensomhed fra rapporter og litteratur suppleret med min erfaringer fra arbejde med grupper af ensomme.

Tilbagemeldinger
”Personligt har jeg opnået at være mere fokuseret på det jeg vil og ikke vil… Efterfølgende har jeg selv arbejdet videre med nogle af værktøjerne og gjort brug af nogle af de tips og råd, som er kommet frem i vores forløb og jeg kan mærke, der er visse ting, jeg håndterer på en anden mere positiv måde end før.”

”Det har været fantastisk, jeg skal hjem og udfylde mit livshjul, og så tror jeg nok, jeg er klar til at begynde min 3. alder.”