Foredrag og undervisning

Jeg tilbyder undervisning og  foredrag for virksomheder, undervisningssteder, foreninger, biblioteker mv. indenfor mine 2 specialer.

Undervisning består i workshops med foredrag suppleret med øvelser og individuelt arbejde.

Både undervisning og foredrag tilpasses efter aftale til den enkelte opgave, kontakt mig og hør nærmere om pris og rammer.

Ensomhed
Formålet med foredrag og undervisning er at aflive myter og nuancere forståelsen af ensomhed og udbrede kendskab til årsager, udbredelse, problemstillinger og afhjælpning af ensomhed.

Indholdet er baseret på fakta om ensomhed fra rapporter og litteratur suppleret med min erfaringer fra arbejde med grupper af ensomme.

Den 3. alders muligheder og problemstillinger
Foredragene henvender sig til mænd og kvinder i eller på vej til den 3. alder samt til personer med relationer til denne gruppe.

Formået med foredragene er, at tilhørerne i en underholdende form får inspiration, viden og værktøjer til øget livskvalitet.

Indholdet i foredragene er viden fra forskning og litteratur om den 3. alder, positiv psykologi og coaching suppleret med mine egne erfaringer og observationer.

Tilbagemeldinger:
Citat fra en deltager i undervisningsforløb for en gruppe kvinder fra Dragør: ”Personligt har jeg opnået at være mere fokuseret på det jeg vil og ikke vil… Efterfølgende har jeg selv arbejdet videre med nogle af værktøjerne og gjort brug af nogle af de tips og råd, som er kommet frem i vores forløb og jeg kan mærke, der er visse ting, jeg håndterer på en anden mere positiv måde end før.”

Citat fra en deltager i et foredrag om den 3. alder i aktivitetscenteret Bakkehuset, Rudersdal : ”Det har været fantastisk, jeg skal hjem og udfylde mit livshjul, og så tror jeg nok, jeg er klar til at begynde min 3. alder.”