Seniorsparring

Rammer for samtaler
Jeg tilbyder samtaler til seniorer i  – eller på vej til deres 3. alder. En samtale hos mig varer 1- 1½ time. Jeg stiller spørgsmål, som støtter, udfordrer og strækker dine tanker. Samtaler kan give dig afklaring, ro og styrke til at øge din livskvalitet. Du kan få værktøjer og hjemmeopgaver, når det er relevant for dig og giver værdi.

Værdien af sparring viser sig i hverdagen, – for eksempel i din trivsel, beslutningsevne og handlinger mellem samtalerne. Behovet for antal samtaler er forskelligt, men mange kan have glæde af et forløb på minimum tre og gerne fem samtaler og omkring tre uger mellem samtalerne.

Samtaler kan foregå hos mig på min adresse eller jeg kan komme til dig, evt. tranportudgift må påregnes. Er den geografiske afstand stor, kan vi i stedet benytte Skype eller telefon.

Kontakt mig for at få en pris på samtaler.

Herunder er eksempler på samtaleforløb med specifikt fokus:

”Afslut og start godt”: Et samtaleforløb om forandring for personer, der skal skifte arbejde, – forlade arbejdsmarkedet eller – håndtere store ændringer i privatlivet.

”Få styr på pres og plads til trivsel”: Et samtaleforløb for personer, der oplever konflikter, kedsomhed, stress, mangel på ressourcer eller andre problemer.

“Veje ud af ensomhed”: Et samtaleforløb for personer, som føler sig ensomme, og gerne vil ud af ensomheden.

Tilbagemeldinger
”Jeg har fået en større indsigt i mine egne tanker og refleksioner. Samtalerne med dig har været meget dybtgående. Jeg har tidligere troet, at de samtaler som jeg havde med mine nærmeste var på et tilsvarende dybt niveau, men det viste sig ikke at være således. ” (Anonym mand)

“Efter sidste samtale er det gået fint, tingene er gået i den rigtige retning uden kampe.”(Anonym kvinde)

”Tak for i går. Jeg synes det var en god og udbytterig dag, hvor jeg blev bekræftet i, at det var den rigtige beslutning jeg har taget, og at jeg nok skal få en god og “fyldig” 3. alder.”  (Anonym deltager i undervisning med efterfølgende individuel samtale på arbejdspladsen)