Seniorsparring

Rammer for samtaler
Jeg tilbyder samtaler til seniorer i  – eller på vej til deres 3. alder. En samtale hos mig varer 1- 1½ time. Jeg stiller spørgsmål, som støtter, udfordrer og strækker dine tanker. Samtaler kan give dig afklaring, ro og styrke til at øge din livskvalitet. Du kan få værktøjer og hjemmeopgaver, når det er relevant for dig og giver værdi.

Værdien af sparring viser sig i hverdagen, – for eksempel i din trivsel, beslutningsevne og handlinger mellem samtalerne. Behovet for antal samtaler er forskelligt, men mange kan have glæde af et forløb på minimum tre og gerne fem samtaler og omkring tre uger mellem samtalerne.

Samtaler kan foregå hos mig på min adresse eller jeg kan komme til dig, evt. tranportudgift må påregnes. Er den geografiske afstand stor, kan vi i stedet benytte Skype eller telefon.

Kontakt mig for at få en pris på samtaler.