Samtaleforløb

Rammer for samtaler
En samtale hos mig varer op til 1½ time. Jeg stiller spørgsmål, som støtter, udfordrer og strækker dine tanker. Samtaler kan give dig afklaring, ro og styrke til livskvalitet. Du kan nogle gange få tankeøvelser og hjemmeopgaver, hvis det er relevant og giver værdi.

Resultatet af coaching viser sig i hverdagen for eksempel i fokuspersonens beslutninger og handlinger mellem samtalerne. For at opnå konkrete resultater skal du regne med et forløb på minimum tre og gerne fem samtaler og omkring tre uger mellem samtalerne.

Samtaler kan foregå hos mig på min adresse eller hvis det er bedre for dig, kan jeg komme til dig. Er den geografiske afstand stor, kan vi også benytte Skype eller telefon.

Jeg har et favorabelt pristilbud for private efterlønsmodtagere og pensionister:
– 1000 kr for 3 samtaler eller 1500 kr for 5 samtaler.
Kontakt mig for øvrige priser på coach samtaler.

Herunder er eksempler på samtaleforløb med specifikt fokus:

”Afslut og start godt”: Et samtaleforløb om forandring for personer, der skal skifte arbejde, – forlade arbejdsmarkedet eller – håndtere store ændringer i privatlivet.

”Få styr på pres og plads til trivsel”: Et samtaleforløb for personer, der oplever konflikter, kedsomhed, stress og mangel på ressourcer eller andre problemer.

“Vejen ud af ensomhed”: Et samtaleforløb for personer, som føler sig ensomme, og gerne vil ud af ensomheden.

”Jeg har fået en større indsigt i mine egne tanker og refleksioner. Samtalerne med dig har været meget dybtgående. Jeg har tidligere troet, at de samtaler som jeg havde med mine nærmeste var på et tilsvarende dybt niveau, men det viste sig ikke at være således. ” (Anonym mand)

“Efter sidste samtale er det gået fint, tingene er gået i den rigtige retning uden kampe.”(Anonym kvinde)

”Tak for i går. Jeg synes det var en god og udbytterig dag, hvor jeg blev bekræftet i, at det var den rigtige beslutning jeg har taget, og at jeg nok skal få en god og “fyldig” 3. alder.”  (Anonym deltager i undervisning med efterfølgende individuel samtale på arbejdspladsen)