Naturinspiration (er afholdt)

Tegn, skriv og tag billeder i naturen

Ophold og oplevelser i naturen nærer og heler os, så der gælder om at komme ud i naturen. Forskningsresultater har vist, at 2 timer om ugen i naturen har en mærkbar positiv forskel for deltagernes velbefindende. Virkningen stiger med mere tid i naturen, indtil 5 timer om ugen.

På denne udflugt inviterer jeg til 2 timers ophold ved små søer, krat og træer, hvor vi sammen oplever naturens former, farver, mønstre, bevægelser, lyde, overflader, kontraster og dufte, og hvor vi hver især prøver at fastholde sansningen i skitse, foto og ord. Måske får vi inspiration til videre kreativt arbejde, men det vigtigste er, at vi opholder os i naturen, skærper vores opmærksomhed, deler vores oplevelser og inspireres af hinanden.

Lene Astrup, indehaver af galleri Le Kunst, Brandmosevej i Ballerup, har venligt givet lov til, at vi kan benytte hendes store naturgrund til vores udflugt, og at vi slutter med kaffe og kage ved galleriet, hvor der efterfølgende også er mulighed for at opleve den aktuelle udstilling.

Udflugten er en del af projekt Naturligvis, så jeg vil bede jer om lidt evaluering og tilbagemelding på arrangementet, som afslutning på udflugten. Til gengæld sponsorerer projektet dejlig kage til os.

Praktisk vedrørende udflugten:

  • Tidspunkt: Onsdag d. 14 juni 2023 kl. 14 – 16 med efterfølgende kaffe og kage
  • Sted: Naturgrund ved Galleri Le Kunst Brandmosevej, 2750 Ballerup
  • Tilmelding og evt. spørgsmål: Send en mail til Kontakt@elseborch.dk med “Naturinspiration” som emne, så får du svar med detaljer om mødested, transport mv.
  • Antal: maks. 20 deltagere, først til mølle…